RENOVATIE WERKEN? DE KLUS-SPECIALIST

                                                                           

 

Renoveren wint almaar meer aan belang . Vooral bij jonge gezinnen is renoveren een ideale en vooral betaalbare oplossing voor het aanpassing van de woning naar eigen smaak of maatstaven .

Het renoveren is in dit kader meestal het aanpassen aan de gangbare uitvoering van een woning (volgens de op dat moment geldende maatstaven), dwz. het vernieuwen van de keuken , badkamervernieuwing , het isoleren van muren en dak, het volledig vernieuwen van electriciteit ,het vergroten van ruimten door samentrekken van kleinere ruimten, het voorzien van dubbelglas , oude vloeren uitbreken en vervangen door nieuwe of soms een combinatie van meerdere bovenvernoemde werken .

Een van de vennoten binnen het bedrijf heeft reeds 30jr ervaring in totaalrenovatie en is goed op de hoogte van alle laatste nieuwe technieken op gebied van verbouwingen .Wij zijn dan ook vanzelfsprekend een geregistreerd aannemersbedrijf.

De renovaties kunnen in overleg met de klant worden uitgevoerd op basis van een uurprijs of projectprijs .

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP VOOR EEN AFSPRAAK OM UW PROJECT MET ONS DOOR TE NEMEN  VOOR EEN PRIJSOPGAVE!! TEL:0487.788.990

Email:info@dekluspecialist.be

Neem nu Contact op met de Klus Specialist en stel uw vraag en beschrijf uw project,klus of reparatie.
Open Directory Project at dmoz.org